tisdag 12 oktober 2010

Träning!

Jag och Jonas bestämde oss för att åka ut till latorps ängar och träna lite med lillen och ta lite fina kort :-) åkte iväg till hund och kattspecialisten först och köpte lite grejer, bland annat balsam och kamprulle. Mac fick springa lös lite först och ta det lite lugnt, sprida efter bollen och så och snacka om det var kuuul! Haha. Han är ju galen den där hunden :-)

Jag la ut ett spår på 200 m med en vinkel och en spårattrapp som sista, gick bra men han slår lite ibland så måste få bukt med det där. Men han satte vinkeln fint och hittade alla attrapper! Sen blev det en liten paus med lek med kamprullen och bollen och vi "vuxna" fikade.

Lydnad då! Vi körde linförigheten med ställande och läggande under gång och det gick kanon!! HÄRLIGT!! Sen gjorde jag mycket vändningar för att verkligen få med honom i svängarna, sen la vi godis och kamprullen i mitten och vi gick förbi med bibehållen ögonkontakt, kul! Ibland är det nästan för bra kontakt. Gjorde platsliggningar där jag gick och gömde mig, det gick efter ett par gånger men han gillar inte riktigt när jag försvinner. Meeen det får vi jobba på :-)

Kanondag med en härligt arbetsvillig hund!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Josefines Blogdesgner