söndag 10 oktober 2010

Collieträff mm!

Idag bar det iväg till Nora för collieträff och tipspromenad, mysigt! Härligt höstväder och massa trevligt colliesar och ägare! Blev lite stadsträning och passivitetsträning för lillen också, perfekt! Avslutade träffen med fika hemma hos Ann's föräldrar, jättetrevlig dag!! :-)

Mac var ju helt slut efter den psykiska rundan så han somnade som en stock i bilen och gick in och la sig direkt när vi kom hem, haha. Och eftersom jag skulle storstäda så slängde jag ut Jonas och Emelie, dom tog en tur till mormor och morfar och fick ta med sig Mac, vi måste ju lära oss att vara ifrån varandra :( Jättebra, men jag började kolla på Lassie, BUUHUU :'( Grät som ett litet barn, så när det var som sorgligast och jag satt och grät så ropade jag på Mac, man behöver ju sällskap?? Förstod inte riktigt, för han brukar nämligen hålla sig i samma rum som jag, men jag tänkte att han var väl trött och sov nån annanstans då. Men han kom inte så då blev jag lite arg och sprang runt och letade efter honom.. tills jag kom på att han inte var hemma ju, så då grät jag ännu mer =) haha, inte lätt att vara jag.

Nu blir det en kvällsrunda och ut med soporna, men Mac är fortfarande lite trött så vi tar en kort runda, har ju varit ganska mycket i helgen nu :-) Och nu är det städat och fint i lägenheten!

Godnatt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Josefines Blogdesgner