måndag 1 november 2010

Utställning!

Igår var det då dags för utställning, inofficiell på Örebromässan, skönt att vara på hemmaplan! Första utställning inomhus för lilleman, vilket han tog med ro :-) Inte ett pip, inget gnäll utan bara lugn och ro och självklart sova i buren, för matte väckte ju honom för tidigt, i vanlig ordning ;-)

Va där i god tid, redan vid 9-tiden i och med att jag inte visste hur han skulle reagera så jag tänkte att hellre för tidigt än att komma för sent och att han ska stressa upp sig, meeen jag tänker ju inte riktigt på att han är för "cool" för att hetsa upp sig.. Så det blev en lång väntan tills vi skulle in i ringen, men vad gör det när man har massa fina hundar att kolla på och massa trevligt folk att prata med? :-)

Väl inne i ringen var Mac jääätte loj, antagligen var han helt slut, stackarn. Och när vi går in i ringen så börjar dom med en agilityuppvisning mittemot och hundarna blev lite stressad av det. Men, Mac stod jättefint och skötte sig bra, det var dock inte så mycket "power" i gången överhuvudtaget, men såna dagar kommer ju :-)

Placering då!

1:a blev... : Dagsljus Man In The Mirror
2:a : Cool Lines Big Man In A Little Suit
3:a Dagsljus You Are Not Alone
4:a Sundwind's Jet Set
5:a Angeleye's Super Trouper

Dagsljus Man In The Mirror gick mot tiken Blomlane's Blue Beauty (2:a bästa tik blev Lavarose Share my passion) och blev BIR! Hur det gick i finalerna vet jag inte, men stort grattis till Ellen! :-)

Mac's kritik:
Rejäl hanvalp, mkt bra utvecklad för åldern, bra bröstkorg och framställ, stark rygg, välvinklad runt om, korrekt päls för åldern, mkt bra rörelser för åldern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Josefines Blogdesgner