söndag 21 november 2010

Collieträff

Idag bar det av på collieträff i Garphyttan med promenad och grillning. Vi hade ändå ganska tur med vädret, uppehåll och vitt på backen, fint men kallt. Men med lite motion så fick vi värme också.

Nästan alla 12 hundar lösa och fick springa omkring och busa, härligt att se! Mac är så trött så han sover fortfarande.. Stackarn, inte lätt att vara lite och bli trött för det mesta, sen väckte jag ju honom klockan 9 också och bara det... ;-) haha, han är charmig killen. Och sen hade vi ju lilla Ludde, endast 14 veckor, blir man valpgalen eller?! Ååh! Men vi fick alla snusa lite på den lilla och gosa. Men vilken tuffing! Morrar och har sig, haha. Nej, snart dags för en till tror jag? ;-) Om dom bara kunde vara små hela livet men växa i "skallen".. Fast dom är ju snygga när dom är stora också, men det är något visst med en collievalp..

Vi får se vad det blir ikväll, tänkte köra igenom lydnaden lite men det beror på hur han är, är han för seg så blir det bara en runda.

Imorgon kommer mamma och hennes karl och deras labbe Chilli, rooligt! Har inte träffat mamma på år och dar nu känns det som. Fast det är väl inte så länge sen kanske, men men man kan aldrig träffas för mycket! Dom får lyxen att bo uppe i kilsbergen för dom har hyrt en stuga där, fuusk! Så det blir mycket promenader där uppe och vi skulle väl försöka grilla också :-) Hur det nu kommer sluta... haha.

Hejdå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Josefines Blogdesgner