tisdag 30 november 2010

Länge sen...

Vintern har kommit! Jag och Mac njuter för fulla muggar, termometern visar mellan 6-10 minus varje dag. Håller det sig på den temperaturen ska vi nog klara av vintern :-)

Mamma och Henning och deras labbe Chilli har varit här på besök, blev kalla dagar i och med att det var storm ute. Så det blev inte så mycket utomhus aktiviteter som vi hade velat, men men. Hundarna kom bra överrens, Mac tyckte att Chilli var det bästa som har hänt honom... Blev i alla fall några mysiga dagar! Men vad man tappar danskan när man inte pratar det så mycket, får bli bättring på det!

Annars har det inte hänt så mycket, Mac börjar bli könsmogen och har svårt att koncentrera sig längre stunder, så just nu tränar vi bara kontaktövningar och snabba läggande och ställande och sitt och även lite platsliggning inomhus, det verkar vara det enda stället där det går att kommunicera med honom, sånt är livet! Men försöker även träna lite positioner och ingångar till linförigheten, man tar vad man kan få just nu. Men annars så tar vi det bara lugnt och leker och går långpromenader, det funkar det med. Han har ju börja apportera snöbollar nu, knäpphunden. Men det är ju bara att tacka och ta emot för hela stan är full med belöningar, SNÖ! :-))

Har köpt lite böcker också som jag håller på att plöjer igenom, se om man kan lära sig lite! Man blir ju aldrig fullärd sägs det.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Josefines Blogdesgner