torsdag 8 juli 2010

puh..

Äntligen hemma igen, har varit ute och farit sen 9 imorse =)

Åkte iväg till power meet, Jonas skulle ju dela ut flygblad, så vi delade ett tag men hittade ingen riktigt bra plats så imorgon blir det att åka tidigare så vi kan stå och dela när alla åker in, Mac var cool lugn och fick ligga i bilen med AC:n på och var ganska nöjd med livet, grisöra fick han också.
Sen blev det hemresa och handla till Jonas mormor och morfar :) Och sen stressa iväg för att kolla på ett hus till pappa och Seija, första huset var fint men FY FAN vad grejer dom hade! En stor lada och det var bara proppfyllt! Och mäklaren sa att det var bra mycket bättre nu än det hade varit sist han var där (?)... och jag tyckte pappa var extrem, haha.
Sen hade Seija sett ett annat hus som låg i närheten som var till salu, det var ingen visning på det men vi åkte och kollade på det. FINT! Jag blev helt kär i det. http://konsult.lrf.se/Templates/ObjectDisplay/PhotoList.aspx?objectid=3P442MT0AILRV6OA
Är ju inte så mycket gjort med det, men det är beboligt och dom tänkte göra om hela skiten och det är det ju lätt värt, renovera det och få det som man vill och sen så om dom tänker sälja det så får dom ut med för det, perfekt =) Stallet var bra, lösdrift och direktanslutning till marken, dock inga boxar men det tar ju ett par timmar att göra om man vill det så det är ju inga problem. Dom gillade den båda två så det var ju kanonkul! Sen tog det 5 min till motorvägen och 3 min till icaaffären, kan det bli bättre? =)
Sen var vi iväg till Seijas äldsta dotter Tina och hälsade på och fikade lite, trevligt trevligt :)

Nu har jag ätit lite så nu blir det att ringa Jill och planera kvällen, är dock sjukt trött så vi får väl se vad som händer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Josefines Blogdesgner