torsdag 8 juli 2010

Länge sen..

Ibland har man inte tid att skriva har jag märkt, men det får det ju bli ändring på!

Dagarna som har gått har varit fyllda med kul.
Söndag: Höskörd med pappa och Seija+ en massa annat folk + 9 hundar, Mac fick socialisera ordentligt! Skönt att se att han kan uppföra sig bra i en så stor flock :)
Måndagen var fartfylld, var på travet och tittade på Seijas 2-åring som sprang, duktig! Han har blivit så fin! Sen blev det ut till stuteriet och kolla om Lisa var dräktig och det var hon, med tvillingar :/ Så veterinären tog bort ena fostret och det var koll igen på onsdagen om det andra hade klarat sig och det hade hon, så föl blir det nästa vår! Roligt! :)
Hästarna är nu hemma i Finnåker också, verkar trivas bra, skönt det. Hoppas dom stannar där också :)
Sen blev det husvisning utanför Kumla, riktigt fräscht ställe med mycket mark och fint stall.

Har inte blivit så mycket träning dessa dagar utan mer bara miljöträning och socialisering, men det verkar ha funkat bra för han har varit trött som bara den! :)

Sen har jag bokat tid för operation för den lille, hans mjölktänder i överkäken (dom stora) har inte lossnat och de nya tänderna har kommit fram och växer bakom. Så vi måste dra ut dom, mjölktänderna sitter som bara den! Men otur som man har så täcker inte någon av försäkringarna denna kostnad, för det finns inget tillägg för mjölktänder, men som tur var kostade det inte så mycket och han är ju trots allt värd det min älskling! Fick en tid den 26:e juli, så fram till dess får han mycket ben och grisöra så får vi se om dom lossnar av sig själv och förhoppningsvis så får han inte ont innan dess, då blir det att boka om till en akuttid istället.

Igår var jag ut på kvällspromis med Jill och Zheeba, dom har inte träffats på flera dagar så Mac var trött och mycket lycklig när vi kom hem :) Stannade även till på OK/Q8 och städade ur bilen, duktig jag!

Nu ska karln och ja g åka och dela ut flygblad på Power meet, tar med Mac och får se om han klarar det, annars får vi sitta i bilen med AC på hela dagen, inte fy skam det heller :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Josefines Blogdesgner