onsdag 14 juli 2010

Jahopp!

Dagen börjar närma sig slutet nu..

Har inte gjort mycket idag känns det som, varit och storhandlat och in på marieberg en snabbis. Det har regnat och åskat! SKÖNT! jag brukar vara rädd för åska, men den här gången njöt jag av det! =)

Lillen har äntligen ätit lite nu ikväll efter långpromenaden, han tycker inte att det är så värst roligt i värmen och det är klart att han inte äter om han inte gör av med energi.. så nu gick vi en tur på ca 1,5 timme och han gillade det skarpt =) Fick springa lös och ha det bra, han åt iofs inte upp allt men lite iaf.. det får stå framme nu under den värsta värme tiden så får han äta när han vill, emot det egentligen.. vill att dom ska ha "fasta tider", att dom vet att dom får 20 min på sig att äta och sen tas den bort, men nu när han växer känns det som att han måste ha i sig maten.. han äter ungefär 100g och ska äta 470g... så det är ju enorm skillnad! så maten står framme så får vi se om det blir bättre..

Har tittat på lite utställningar nu i hundsport och det finns lite inofficiella i närheten, KAK har 8/8 och sen linde den 25/9 och karlskoga 4/9 och arboga 22/8... funderar på om man ska passa på nu när det ändå finns! Sen blir det nog garanterat stora stockholm i vinter.. eller hundmässan som det heter numera. Om han växer fint så att säga :)
Tycker det är roligt med utställningar trots allt, har inte varit så mycket för det tidigare, men ska man han en champion så ska man ju börja i tid! =) Nästa år blir det ju collie-SM i Örebro och då jäklar ska vi få lite priser, haha.. man kan ju hoppas i alla fall :)

Nej, nu blir det bädden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Josefines Blogdesgner