onsdag 30 mars 2011

En galen collie!

Ja, det är precis vad jag har...

Var på klubben och körde lite agility och lydnad - Lydnaden var kanon! Han var på topp lilleman, kul! Körde igenom LK1-programet och det känns som att det verkligen sitter nu, spännande spännande! Det är ju snart dags för debuten, så det är ju ett plus om det funkar med allt ;-)

Sedan blev det lite agility som avrundning, eftersom han tycker att det är kul. Han fick helt enkelt springa runt och leka lite, haha. Han är ju alldeles för galen för sitt egna bästa!

Den så kallade "säcken".. Ja, den springer man ju igenom med världens fart, för att sen inse att den faktiskt tar slut (konstigt det där), jo men då bli Mac sur och börjar bita och dra i den och morrar och håller på MEN sen ger säcken upp! haha. Så då tar han ett varv till och stannar när han är inuti och börjar morra och kampa och rulla runt som en galning, innan han tar sig ut. Men då är han helt "klar", säcken förlorade.. Haha, så då blev det ett glädje varv genom tunneln (som för övrigt också fick sig en omgång) och sedan ett par rundor upp och ner på balanshindret.. haha, men huvudsaken är ju att han har kul! ;-)

Sedan dess har det inte blivit så mycket, har figgat på MH och sen har jag börjat jogga med lilleman, mycket uppskattat. Han gillar när det är lite fart!

Dock fick han lite problem igår när jag och Kia var ute och sprang, då vi inte gillar att springa bredvid varandra utan springer med lite avstånd emellan - vallhunden i honom hade lite problem med det. Men det blev mycket motion av att springa emellan, men inte så roligt för honom. Så det blir nog bara joggingturer på egen hand! Men men, man ska ju testa och se, men han har ju mycket vall i sig så det borde jag ju ha förstått, men han blev hemskt lycklig när vi alla var återsamlade igen!

På lördag är det ju dags för MH för lille Mac, ska bli sååå spännande! Har en ungefärlig uppfattning om hur jag TROR det kommer se ut, men man vet aldrig! han blev ju skottränad igår under joggingturen (någon som sköt i skogen) och han är ju inte ljudkänslig, meeen sedan tycker ju inte jag att skotten är det viktigaste på MH:T, men vi får se hur det går. Vill bara att det ska vara nununu! :-))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Josefines Blogdesgner