måndag 10 januari 2011

Nytt år, nya äventyr!

Men först en lite resumé över året som gått...

Mac kom till världen den 27/1-2010 och vägde ynka 230 gram, idag är han en ståtlig grabb på 20 kg (har han krympt? Han vägde 23 hos veterinären i oktober).

Han har hunnit med mycket under sitt första levnadsår men främst har han delat med sig av sin otroliga livsglädje och gett mig många glada skratt och en del uppgivna! ;-)
Han är en grabb som älskar vatten och att jaga fåglar och harar och som äälskar att kampa, bitstocken är det bästa som finns!

Grabben med glimten i ögat!



Vi har hunnit med valpkurs, lydnadskurs, spårning, sökträning, utställningar, miljöträning och socialisering och han har klarat allt med BRAVUR!

Vi har varit på utställningar där han har charmat domarna med sin härliga utstrålning och positiva attityd, han har blivit BIS-placerad, BIG-placerad, BIR, BIM och kv2 och klarar allt galant. Rosettväggen här hemma talar allt sitt tydliga språk, grabben gillar att visa upp sig!

Han har visat för världen att den långa nosen är ypperlig att använda när det gäller spår och sök, för hitta attraperna och figgen är minsann rena barnleken!

Han har visat att lydnad är något han kommer bli expert på! Med rätt träning såklart matte.... ;-)

Han har visat för mig att han är världens bästa collie och jag kan inte vara mer lycklig och stolt över att äga denna fantastiska kille!

Med några få ord kan man säga att Cool Lines Big Man In A Little Suit "MAC" har visat att collie kan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Josefines Blogdesgner