tisdag 29 juni 2010

Tisdag

Då har man varit duktig och städat lägenheten och gjort mat, tacolasagne mums! Gjorde egen ostsås för första gången i mitt liv och det gick ju bra, man kan om man följer receptet! Väntar på att min käre karl ska komma hem så man kan planera dagen och sen håller jag på att tvättar, full rulle.

Mac sover som en stock, helt utslagen av värmen stackarn. Nu på dagen blir det bara små kortpromenader så tar vi en lång härlig tur ikväll istället, så nu under dagen springer jag ut med soporna och går ner i porten och röker för att ensamhetsträna honom lite, men han är ju lite trög så han förstår inte att jag går ut, haha, men det är ju bra, han verkar inte ha något problem med att vara ensam dom korta stunderna i alla fall. :)

Håller på att velar med utställning också... Är en internationell den 24/7 i Köping, men han tävlar ju ändå inofficiellt så det känns så dumt att åka på en så stor utställning, nu i början är det ju miljöträning och att han ska förstå själva grejen med det hela. Men jag vill inte åka iväg och det tar jättelång tid om (OM) det är så att man blir BIR och sen ska vänta på BIG-finalen och sen kanske till och med vänta på BIS-finalen... Och går man vidare så vill man ju stanna, så jag velar lite hur jag ska göra med allt. Det värsta av allt är att sista anmälningsdagen är idag :/ Men men, vi får se vad jag kommer fram till :)

Hejdå!

1 kommentar:

 
Josefines Blogdesgner